Årets arrangementer

Programindholdet er samordnet med aktiviteterne i Kunstforeningen Afkørsel 58, Hedensted. I Programmet vil arrangementer, der forestås af Kunstforeningen Progres være markeret KP, medens arrangementer, som tilrettelægges af Kunstforeningen Afkørsel 58 vil være markeret KA 58.

Forud for de enkelte arrangementer udsendes pr. mail en invitation med praktiske oplysninger til begge foreningers medlemmer.

Program for 2019

Steffan Herrik: "Slughals-maske", radering

Forår 2019

Torsdag den 21. marts, kl. 19 - 21.30

GENERALFORSAMLING - FOREDRAG - UDLODNING - (KP)

Foredrag af billedkunstner Steffan Herrik

Søndag den 7. april - Museumsbesøg i Sønderjylland

Kør-selv-tur til Tønder Kunstmuseum og Kunstmuseet Brundlund Slot i Åbenrå. - (KP)

Lørdag den 27. april

Kør-selv-tur til Ribe Kunstmuseum med medbragt madkurv. Vi mødes ved museet kl. 10. Udstilling: "Michael Ancher og kvinderne". - (KA 58)

Lørdag den 4. maj, kl. 14 -16

Fernisering på UDSTILLING I GALLERI PROGRES

Værker af KEN DENNING. - Udstillingens forventede varighed: til 15. juni 2018.

Søndag den 12. maj - Atelierbesøg m.v. på Fyn

Vi besøger billedkunstneren Steffan Herrik i hans værksted på hjemmeadressen i Asperup.

Lørdag den 1. juni kl. 10 - eller onsdag den 5. juni kl. 17

Besøg i Olafur Eliassons bygning "Fjordenhus" på Vejle havn. - (KA 58)

NordArt 2018. Foto fra en af de mange udstillingshaller.

Efterår 2019

Onsdag den 14. august, kl. 18.30 - 21.00

Besøg på Kunstmuseet Trapholt i Kolding. Udstilling med værker af Eske Kath. - (KA 58)

Lørdag den 31. august - søndag den 1. september. Udstillingsbesøg i Rendsburg.

To-dages kunstudflugt til den store internationale udstilling "NordArt 2019", Kunstwerk Carlshütte, Büdelsdorf, Tyskland.

Fredag den 20. - søndag den 22. september

Den årlige kunstudstilling på Højvang - (KA 58)

September eller oktober (dato ikke fastlagt)

1. Foredrag af Sonja Hansen, tidl. porcelænsmaler hos Den Kongelige Porcelænsfabrik.

2 Besøg på keramikmuseet CLAY i Middelfart. - (KA 58)

Søndag den 3. november - Udstillingsbesøg i Silkeborg

Kør-selv-tur til Silkeborg Bad, hvor vi bl.a. skal se kunstnersammenslutningen Den Fynske Forårsudstillings 90-års jubilæumsudstilling. (Flere tidl. udstillere hos Galleri Progres deltager.) - (KP)

Torsdag den 5. december, kl. 19 - 21

Det traditionsrige arrangement: KUNST, GLØGG og KLEJNER - (KP)

Ceres Centret, Nørretorv 1 - 3, 8700 Horsens  (den lille mødesal). - Alle er velkomne!

Tilmelding kan (hvis ikke andet fremgår af de invitationer, der udsendes forud for de enkelte arrangementer) ske til: info@galleriprogres.dk eller på tlf. 86 55 05 18 / 28 73 76 01. Her kan man også henvende sig, hvis man har opklarende spørgsmål om alle de nævnte arrangementer.

Tilmelding til de arrangementer som Afkørsel 58 forestår skal ske senest 8 dage før til Birte Nørup på tlf. 3027 8722 eller mail birterefshauge@icloud.com

N.B. I forbindelse med kør-selv-ture bedes man ved tilmelding til arrangementerne oplyse, om man har behov for kørelejlighed, eller om man evt. kan tilbyde andre plads i bilen.