Årets arrangementer

Programindholdet er samordnet med aktiviteterne i Kunstforeningen Afkørsel 58, Hedensted. I Programmet vil arrangementer, der forestås af Kunstforeningen Progres være markeret KP, medens arrangementer, som tilrettelægges af Kunstforeningen Afkørsel 58 vil være markeret KA 58.

Forud for de enkelte arrangementer udsendes pr. mail en invitation med praktiske oplysninger til begge foreningers medlemmer.

Vigtige datoer i 2020

Udstillingsbygningen "Kunstetagerne", Hobro

Indholdsprogrammet for 2020 er stadig under forberedelse. Den endelige udgave vil blive offentliggjort når "Afkørsel 58" har færdiggjort deres program. - Reserver allerede nu følgende datoer:

Lørdag den 15. februar, kl. 14 -16

Fernisering på UDSTILLINGEN "MENSCHENBILDNISSE" I GALLERI PROGRES

Værker af HEINKE BOTH (D). - Udstillingens varighed: til den 14. marts 2020.

Torsdag den 26. marts, kl. 19 - 21.30

GENERALFORSAMLING - FOREDRAG - UDLODNING af indkøbte værker(KP) - Udsat indtil videre!

Lørdag den 21. marts, kl. 14 -16

Fernisering på UDSTILLINGEN "HYLSTRE" I GALLERI PROGRES - AFLYST!

Værker af VIBEKE NØRGAARD RØNSBO. - Udstillingens varighed: til den 18. april 2020.

Søndag den 19. april - Museumsbesøg i Viborg

Kør-selv-tur til Viborg. Skovgårdsmuseet (udstillingen "100 års keramik"), Viborg Kunsthal, Domkirken og måske Søndermarkskirken ("Hærvejstæppet")   - (KP) - AFLYST!

Lørdag den 2. maj, kl. 14 -16

Fernisering på UDSTILLINGEN "FARBSPIELE" I GALLERI PROGRES

Malerier af KARIN OHLSEN (D). - Udstillingens varighed: til den 13. juni 2020.

- Åbningen udsat til 15. august 2020

Lødag den 16. maj - Udstillingsbesøg

Kør-selv-tur til "Kunstetagerne" i Hobro - (KP) - AFLYST!

Lørdag den 29. - søndag den 30. august.

To-dages kunstudflugt til København - (KP)

Søndag den 25. oktober

Kunstudflugt - (KP)

Torsdag den 3. december, kl. 19 - 21

Det traditionsrige arrangement: KUNST, GLØGG og KLEJNER - (KP)

Ceres Centret, Nørretorv 1 - 3, 8700 Horsens. - Alle er velkomne!

Tilmelding kan (hvis ikke andet fremgår af de invitationer, der udsendes forud for de enkelte arrangementer) ske til: info@galleriprogres.dk eller på tlf. 86 55 05 18 / 28 73 76 01. Her kan man også henvende sig, hvis man har opklarende spørgsmål om alle de nævnte arrangementer.

Tilmelding til de arrangementer som Afkørsel 58 forestår skal ske senest 8 dage før til Birte Nørup på tlf. 3027 8722 eller mail birterefshauge@icloud.com

N.B. I forbindelse med kør-selv-ture bedes man ved tilmelding til arrangementerne oplyse, om man har behov for kørelejlighed, eller om man evt. kan tilbyde andre plads i bilen.