Nyt i Kunstforeningen Progres

Program for 2020

En oversigt over datoer for foreningens aktiviteter i indeværende år er tilgængelig under sidemenuen Kalenderen.

Førstkommende:

Torsdag den 26. marts 2020, kl. 19 - 21

FOREDRAG - GENERALFORSAMLING - UDLODNING

Ceres Centret, Nørretorv 1 - 3, 8700 Horsens (den lille mødesal)

AFLYSNING

Som en konsekvens af den aktuelle corona-situation er kunstforeningens bestyrelse desværre nødt til at aflyse det planlagte møde.

Så snart der er en afklaring på situationen, vil en ny dato for den årlige generalforsamlings afholdelse blive meddelt alle medlemmer.

Se hvilke værker, der bliver udloddet. Klik herLodtrækning 2020

OBS: I følge foreningens årskalender er der søndag den 19. april en kunstudflugt, som går til Viborg Kunsthal, Skovgaard Museet og Domkirken. Vi håber stadig, at det vil være muligt at gennemføre turen, men ser lige tiden an.
Nærmere information udsendes, når der foreligger oplysninger om ophøret af de generelle corona-restriktioner.

Galleri Progres har i øjeblikket indstillet de fysiske udstillingsaktiviteter.

På galleriets hjemmeside www.galleriprogres.dk kan man, indtil der foreligger en afklaring på corona-situationen, se fotos af nyere værker fra galleriets kunstnere.