Nyt i Kunstforeningen Progres

Program for 2018

En oversigt over foreningens aktiviteter i indeværende år er tilgængelig under sidemenuen Kalenderen.

FORNYELSE AF MEDLEMSKAB

Det er nu tid at forny medlemskabet af Kunstforeningen Progres. Kontingentet dækker som bekendt perioden fra den årlige generalforsamling i marts til og med afholdelsen af næste års generalforsamling.
På dette års generalforsamling torsdag, den 22. marts, blev det besluttet endnu en gang at fastholde kontingentbeløbets størrelse.

Læs nærmere om betaling (og find foreningens kontonummer) under sidemenuen: Bliv medlem

Førstkommende arrangementer:

GAIA Museet, Randers

Lørdag den 14. april, kl. 10 - 16

Besøg på GAIA Museum (museum for Outsider Art)

og Randers Kunstmuseum

Kør-selv-tur til Randers - Se program under sidemenuen 1-dagsture og besøg

Tilmelding: Besked om deltagelse og evt. behov for kørelejlighed: senest den 4. april til

joanklintkondrup@gmail.com eller tlf. 61 70 18 71

Onsdag den 9. - søndag den 13. maj 2018

FEM-DAGES KUNSTUDFLUGT TIL BORNHOLM

På turen får vi fast overnatningssted i det smukke Gudhjem