Nyt i Kunstforeningen Progres

Program for 2019

En foreløbig oversigt over datoer for foreningens aktiviteter i indeværende år er nu tilgængelig under sidemenuen Kalenderen.

Steffan Herrik ved et tidl. foredrag i Galleri Progres, den 21. januar 2010

Førstkommende arrangement:

Torsdag den 21. marts 2019, kl. 19 - 21

GENERALFORSAMLING - FOREDRAG - UDLODNING AF KUNST

Ceres Centret, Nørretorv 1 - 3, 8700 Horsens  (den lille mødesal)

Før afholdelsen af den årlige generalforsamling indledes aftenen med et foredrag af billedkunstneren, STEFFAN HERRIK. Han vil af mange af foreningens medlemmer være kendt for bl.a. sine mange udstillinger i Galleri Progres. Aftenens foredrag kalder han "Billedforstyrrelser - fra mit indre univers".

Tilmelding senest den 18. marts vil være en praktisk hjælp, idet der serveres gratis kaffe og småkager.(Tilmelding kan ske til info@galleriprogres.dk eller tlf. 86 55 05 18 / 28 73 76 01)

Efter generalforsamlingen foretages der udlodning af indkøbte værker. Fotos af disse kan ses under sidemenuen Lodtrækning 2019

Eksempler på tidligere arrangementer (jvf. også diverse sidemenuer!):

Onsdag den 9. - søndag den 13. maj 2018

FEM-DAGES KUNSTUDFLUGT TIL BORNHOLM

På turen havde vi fast overnatningssted i det smukke Gudhjem

Læs om den meget oplevelsesrige tur under sidemenuen 5-dages rejse 2018

Foreningens

TO-DAGES KUNSTUDFLUGT 2017 - TIL SYDSJÆLLAND OG LOLLAND

fandt sted lørdag d. 26. august til søndag d. 27. august 2017

Se program og fotos fra turen under sidemenuen 2-dages udflugt 2017

Udflugtens slutmål: "Lys over Lolland", den årlige kunstudstilling i Sakskjøbing Gl. Sukkerfabrik